Purasana

Green is the new black!

Purasana pakt uit met een gloednieuw gamma boordevol groene rawfoods waarbij er keuze is tussen pure en meervoudige groene voedselbronnen afkomstig van grassen, groenten en algen.

Wat zijn Super Greens?

 

Een goed gevoel begint met een goede gezondheid waarbij een slim gevulde voorraadkast, hét geheime wapen is voor iedereen die bewust met eten en gezonde voeding bezig is.

 

Verras voortaan je lichaam met een dagelijkse portie supergreens boordevol vitaminen, mineralen, enzymen en andere gezonde voedingstoffen om opnieuw gezond, fit en energierijk door het leven te gaan.

 

Met de nieuwe Purasana producten ontdek je een ruim assortiment biologische, kwaliteitsvolle producten rijk aan diverse fytonutriënten die essentieel zijn voor het lichaam. Het nieuwe gamma bevat 12 nieuwe, innoverende producten die bijdragen tot een gezonde levensstijl en gunstig zijn bij het ontgiften van het lichaam. Met de Purasana greens  haal je niet alleen meer groen in je keuken, je staat ook voortaan gezonder in het leven, krijgt meer energie en helpt het lichaam de natuurlijke balans te herstellen.

 

Een gezond leven begint met de Purasana producten en het uitgebreide supergreen gamma, zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de hoogste kwaliteit!

 

 

Onze grassen

 

Waar de meeste gewassen vrij selectief zijn in het opnemen van mineralen, hebben de grassen als unieke eigenschap dat ze een veelheid aan mineralen uit de bodem opnemen en een mineraalrijke bron voor het lichaam vormen. De poedervormige grassen in het assortiment zijn respectievelijk afkomstig van grassappen of gedroogde grassen en kennen een vrij neutrale smaak in vergelijking met andere producten uit het gamma. Hierbij vertonen de poeders, afkomstig van de grassappen, een zachtere smaak dan de traditioneel gedroogde graspoeders.

 

  • 100% natuurlijk biologisch geteeld tarwe- en gerstegras verwerkt tot een puur groen poeder en een natuurlijke mix van vijf hoogwaardige grassen
  • maximaal behoud van kleur, geur, smaak en alle essentiële voedingstoffen
  • sterk geconcentreerd poeder boordevol vitaminen en mineralen

 

Onze algen

Als we spreken van een gezonde voedingsbron zijn de microalgen één van de meest complete nutriënten. Deze micro-organismen hebben een voedzame en sterk zuiverende werking en vormen een duurzame ondersteuning voor een gezonde levensstijl.

 

  • 100% natuurlijk biologisch geteelde algen, verwerkt tot een puur groen poeder en een unieke algenmix
  • maximaal behoud van kleur, geur, smaak en alle essentiële fytonutriënten
  • sterk geconcentreerd poeder boordevol chlorofyl (bladgroen)

 

Onze groenten

Een gezond leven begint met een evenwichtig voedingspatroon en de optimale integratie van verse plantaardige producten.
Hierbij vormen de groenten een belangrijk onderdeel in het aanleveren van waardevolle voedingsstoffen voor het lichaam.

 

De groenten staan verdiend bovenaan de voedingspiramide en fungeren dan ook als een belangrijke leverancier voor het lichaam en in het voorzien van water, koolhydraten en voedingsvezels.
Dankzij het duurzaam productieproces en het niet verhitten van de groenten, blijft de originele smaak, geur en alle noodzakelijke mineralen, vitaminen en antioxidanten behouden.

 

  • 100% op volledig natuurlijke wijze gezaaide, geteelde en geoogste groenten, verwerkt tot een waardevolle groentenmix
  • maximaal behoud van de natuurlijke geur en smaak van verse groenten
  • sterk geconcentreerd poeder boordevol vitaminen en mineralen

ALGAE MIX

200g

Algae Mix

De Purasana algenmix, bestaande uit Spirulina, Chlorella en Klamath, vormt een essentiële bron van fytonutriënten, chlorofyl en fycocyanine.

 

Dankzij de samenvoeging van deze algen in zijn meest geconcentreerde vorm, zorgt deze combinatie voor een sterke energetische waarde en een natuurlijke bron van eiwitten.

BARLEY GRASS

200g

Barley Grass

Het Purasana gerstegraspoeder, afkomstig van de jonge scheuten van gerstegras, gekweekt en verwerkt in Europa, is een puur groen poeder boordevol fytonutriënten.

 

Dankzij het duurzaam verwerkingsproces  is er een maximaal behoud van de kleur, geur, smaak en bevat het product van nature de nodige chlorofyl, enzymen en vezels.

BARLEY GRASS JUICE

200g

Barley Grass Juice

Het Purasana poeder van koudgeperst gerstegrassap, afkomstig van de jonge scheuten van gerstegras en gekweekt in de Amerikaanse staat Utah, is een puur groen poeder boordevol fytonutriënten.

 

Dankzij het duurzaam verwerkingsproces is er een maximaal behoud van de kleur, geur, smaak en bevat het product de nodige chlorofyl en enzymen.

CHLORELLA

200g

Chlorella

Chlorella is een ééncellige donkergroene zoetwateralg, dat fytonutriënten bevat.

 

Dankzij het hoog chlorofylgehalte en de gebroken celwand, dat zorgt voor een betere vertering en biobeschikbaarheid, is deze alg een effectieve ondersteuning tijdens het ontgiften van het lichaam. 

GRASS MIX

200g

Grass Mix

Al het goede van de Purasana grassappoeders koudgeperst tot één gezonde supergrasmix boordevol essentiële voedingstoffen die onontbeerlijk zijn voor een natuurlijk zuur-base evenwicht.

Meteen na de oogst worden de scheuten koudgeperst om zo het sap tot een puur en duurzaam groen poeder te verwerken. Zo blijven de beste elementen van alle toegevoegde grassen bewaard en de vele fytonutriënten behouden.

KLAMATH

75g

Klamath

De blauwgroene klamath alg (ook bekend als AFA), vindt zijn oorsprong in het Klamath-meer in de Amerikaanse staat Oregon en dankt zijn kleur aan het hoog chlorofyl en fycoyanine gehalte.

Dankzij het zuivere, mineraalrijke, ondiepe water en de overvloed aan jaarlijks zonlicht, zorgt de Klamath alg voor een sterke energetische waarde en vormt het een ideale verrijking voor het dagelijkse menu van elke consument.

ROYAL MIX

200g

Royal Mix

Het beste van de Purasana Supergreens, zorgvuldig geselecteerd en samengebracht in één hoogwaardige mix boordevol gevarieerde en essentiële voedingsstoffen met de beste ingrediënten die Purasana te bieden heeft.

 

Dankzij een duurzaam verwerkingsproces bij lage temperaturen blijven de vele fytonutriënten maximaal behouden en zorgt deze eiwitrijke royal mix voor een superieure samenvoeging van groenten, algen en grassen met behoud van de beste voedingsstoffen voor het lichaam.

 

Deze groene en royale Purasana mix is een puur en biologisch poeder bestaande uit een kwaliteitsvolle combinatie van tarwegras-, gerstegras-, alfalfa- en havergrassap, KAMUT® khorasan sap gecombineerd met spirulina, chlorella, klamath en de vier groenten (broccoli, kool, peterselie en boerenkool)

SPIRULINA

200g

Spirulina

Spirulina is een meercellige zoutwateralg, gecultiveerd in een ongerepte omgeving afgelegen van de dagelijkse landbouw en industrie.

 

Dankzij het gunstige klimaat, het goed gelegen gebied en het gebruik van zuiver water, beschikt de blauwgroene alg over een groot aantal fytonutriënten. De Purasana Spirulina kent zijn oorsprong in het zuiden van India en behoort tot één van de meest kwaliteitsvolle groene superfoods. 

SPIRULINA GRANULES

200g

Spirulina granules

Spirulina granulaat van Purasana verrijkt met een subtiele toets van vanille, is instant oplosbaar en gecombineerd met al het goede van de zoutwateralg.

 

Dankzij het gunstige klimaat, het goed gelegen gebied en het gebruik van zuiver water, beschikt de blauwgroene alg over een groot aantal fytonutriënten.

 

De Purasana Spirulina kent zijn oorsprong in het zuiden van India en behoort tot één van de meest kwaliteitsvolle groene superfoods. Meng, shake of besprenkel ½ koffielepel spirulina granulaat in smoothies, met yoghurt of in salades en laat je verrassen door de smaak van de Purasana granules en alle voordelen van spirulina. 

VEGGIE MIX

200g

Veggie Mix

Broccoli, kool, boerenkool en peterselie vormen de basis voor een voedzame Purasana groentenmix boordevol essentiële nutriënten.

 

Dankzij de perfecte combinatie en het vervaardigen van poeders  via een lage temperatuur, zorgt deze greenmix voor een hoge voedingswaarde en een maximaal behoud van de kleur, geur, smaak en voedingsstoffen. 

WHEAT GRASS

200g

Wheat Grass

Het Purasana tarwegraspoeder afkomstig van de jonge scheuten van tarwegras, gekweekt en verwerkt in Europa, is een puur groen poeder boordevol fytonutriënten.

 

Dankzij het duurzaam verwerkingsproces  is er een maximaal behoud van de kleur, geur, smaak en bevat het product de nodige chlorofyl, enzymen en vezels.

WHEAT GRASS JUICE

200g

Wheat grass juice

Het Purasana poeder van koudgeperst tarwegrassap, afkomstig van de jonge scheuten van tarwegras en gekweekt in de Amerikaanse staat Utah, wordt verwerkt tot een puur groen poeder boordevol fytonutriënten.

 

Dankzij het duurzaam verwerkingsproces  is er een maximaal behoud van de kleur, geur, smaak en bevat het product de nodige chlorofyl en enzymen.